Simona Halep şi Toni Iuruc se pregătească să spună cel mai important DA din viaţa lor. Halep îşi revine după accidentare, dar pune la punct şi ultimele detalii legate de nuntă.

Surpriză totală pentru Simona Halep

Se pare că Toni Iuruc ar fi stabilit deja cine vor fi naşii cuplului. În această privință, Simona şi Toni Iuruc vor respecta o tradiție veche machedonă. Părinți spirituali, se pare, le vor fi nașii de botez ai lui Toni Iuruc, conform obiceurilor din vechime.

Însă este foarte probabil ca celebrul cuplu să aibă mai multe perechi de naşi de cununie, iar printre favoriți se află și fratele Simonei Halep, Niculae împreună cu soţia acestuia.

Vedete prezente la nunta Simonei Halep

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi evenimentul monden al acestui deceniu. Este de așteptat ca printre participanți să se numere mai multe personalități ale vieții sportive și nu numai. Probabil de la nuntă nu vor lipsi Ion Ţiriac, Ilie Năstase sau Darren Cahill, dar n-ar fi exclus să vedem și câțiva campioni ai tenisului mondial.

Surse citate de ziare.com susțin că darul la o astfel de nuntă va fi de cel puțin 300 de euro, destul de accesibil. Cei care vor dărui mai mult vor fi rudele tinerilor căsătoriți.

„Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat un apropiat al cuplului, conform sursei citate.