Simona Halep face pasul cel mare. Sportiva se mărită cu Toni Iuruc

Cu toate acestea, cei doi s-au decis să facă pasul cel mare. Jucătoarea de tenis le-a trimis prietenilor o fotografie în care le arăta inelul primit de la Toni Iuruc, semn că acesta a cerut-o în căsătorie. Amintim că miliardarul machidon a mai fost căsătorit de două ori.

Imaginea a intrat și în posesia prosport.ro, care a făcut-o publică.

Sursă foto: prosport.ro

La începutul relației lor, presa din România relata că aceștia s-ar fi logodit în secret și că ar fi planificat nunta pentru septembrie 2020, însă Simona Halep a dezmințit informațiile apărute.

Simona Halep dorește să-și întemeieze o familie

Sportiva a declarat, de mai multe ori, că dorește să își întemeieze o familie și nu a ascuns niciodată că dorește să aibă copii.

„Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona Halep în urmă cu ceva vreme.

Simona Halep și Toni Iuruc se mută în casă nouă

Locuința cuplului se află în cartierul bucureștean Primăverii, relatează click.ro. Vila în care urmează să se mute perechea a fost achiziționată în cursul anului trecut. Locuința a fost finisată într-un timp record, mai scrie sursa citată.

În ultima perioadă cei doi nu doar că au făcut vizite acolo, dar au și stat în superba casă, semn că s-au mutat, sau că intenționează să se mute acolo.