Nicușor Dan, întâlnire de ultim moment

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a subliniat că bugetul „construit ani de zile în mod voit eronat” trebuie reparat din mers.

„Am agreat pentru astăzi la ora 19.00 un nou dialog cu liderii Coaliției din București, pentru finalizarea, cât mai urgent, a votului pe buget. Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate. Vom discuta strict de buget.

Nu avem foarte multe variante la dispoziție. Trebuie să reparăm din mers un buget construit ani de zile în mod voit eronat, iar asta se face cu inteligență și cu tact, fără a afecta funcționarea serviciilor publice”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Conform surselor Capital, la întâlnirea respectivă vor participa Violeta Alexandru, Vlad Voiculescu, Cosmin-Victor Smighelschi, Horia Tomescu, Steli Bujduveanu, Diana Mardarovici, Sebi Moise și Andrei Ionescu. Totodată, discuțiile vor fi realizate cu ajutorul Zoom.

Disputa dintre USR și Nicușor Dan

Anterior, consilierul municipal PMP, Ioana Constantin, a transmis că sunt realizate discuții ce au drept subiect bugetul Capitalei, care poate afecta și bugetul național.

„Discutăm despre bugetul Capitalei, care poate afecta și bugetul național, așa cum explica şi premierul Cîtu. Ce se întâmplă la Primăria Capitalei este un șantaj absurd, ridicol şi penibil pe care îl fac consilierii USR-PLUS și accentuez PLUS, pentru că de la PLUS este acest viceprimar, de care n-a auzit nimeni, Tomescu, apropiat al lui Vlad Voiculescu. Se pricepe la acest joc de șantaj, pe care îl duc aceste partide la adresa primarului general”, spune consilierul municipal PMP, Ioana Constantin.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin