Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită în comuna Poiana Mare din județul Dolj, unde s-a întâlnit cu o parte a echipei liberale din zonă. În cadrul întâlnirii, Ciucă a transmis mai multe mesaje importante, subliniind importanța administrației locale și necesitatea de a transforma promisiunile în acțiuni concrete.

Nicolae Ciucă a încurajat transparența și sinceritatea în comunicare

În discursul său, Nicolae Ciucă a recunoscut că a venit în Dolj nu pentru el, ci pentru a aprecia eforturile domnului primar și ale echipei sale în dezvoltarea comunei. El a subliniat importanța proiectelor finanțate atât din fonduri europene, cât și din alte surse, ca semn al administrației liberale.

Președintele PNL a încurajat transparența și sinceritatea în comunicare, subliniind că este esențial ca liberalii să le spună oamenilor realitatea și să se concentreze pe fapte, nu pe vorbe goale. A evidențiat, de asemenea, importanța clasei de mijloc și sprijinul acordat întreprinzătorilor mici și mijlocii în cadrul politicilor liberale.

„Cer în continuare tuturor să spună oamenilor realitatea, nu are rost să înșirăm vorbe goale, nu facem altceva decât să ne amăgim pe noi înșine”, a spus Ciucă.

Referindu-se la realizările guvernării liberale, Nicolae Ciucă a evidențiat creșterea economică bazată pe investiții și asumarea proiectelor importante precum Drumul Expres Craiova-București. Totodată, a subliniat eforturile în educație și sănătate, evidențiind beneficiile programelor naționale precum masă caldă pentru elevi.

„Pe guvernarea liberală a fost pentru prima dată când creșterea economică s-a bazat mai mult pe partea de investiții decât pe partea de consum, pe inițiativă, asumarea liberală am făcut în așa fel încât să mărim bugetul pentru investiții, acestea au reușit să dezmorțească o serie întreagă de proiecte”, a declarat Ciucă.

Promisiunile trebuie transformate în fapte, spune liderul PNL

Președintele PNL a îndemnat la perseverență și acțiune pentru finalizarea proiectelor începute și pentru rezolvarea problemelor reale cu care se confruntă comunitățile locale. El a cerut liderilor de filială și primarilor să aibă curajul să vorbească cu oamenii și să transforme promisiunile în fapte.

„Am cerut liderilor de filială și primarilor prin discuțiile avute să aibă curajul să vorbească cu oamenii, să facă ceva pentru aceste comune din sudul țării”, a mai spus Ciucă.

De asemenea, în discursul său, Nicolae Ciucă a subliniat importanța unor schimbări concrete în viața oamenilor, atât pentru cei care locuiesc în țară, cât și pentru cei care lucrează în străinătate. În acest context, liderul PNL a pledat pentru transformarea infrastructurii și a condițiilor de trai într-o prioritate națională.

„Sunt chestiunile ce țin de viața oamenilor, oamenii nu se vor întoarce acasă până când nu vor avea o viață normală pentru un om”, a spus liberalul, adăugând că „cei care lucrează în străinătate nu pot fi convinși de vorbe ci prin fapte și prin ceea ce văd când vin acasă”.