Nadia Comăneci a vizitat astăzi GymNadia, baza sportivă dedicată antrenamentelor de gimnastică ce a fost dezvoltată în parteneriat cu Fundația Țiriac.

După un periplu prin Europa, la alte proiecte de care se ocupă, Nadia Comăneci s-a întors acasă pentru a fi alături atât de familie cât și de unul dintre proiectele de care este mândră: GymNadia.

’’Sunt mândră de acest proiect care ajută copiii din toate punctele de vedere. Aici, prin gimnastică, se pun bazele viitorilor sportivi care vor putea urma orice disciplină vor dori, pentru că gimnastica îți asigură temelia cu care poți construi performanța.’’

Nadia Comăneci, mândră de cum decurge proiectul

Copiii cu varste cuprinse între 2 și 6 ani, înscriși la cursurile de inițiere în gimnastică și educație fizică, au avut un scurt program de demonstrații urmăriți atent de Nadia care s-a implicat atât cu sfaturi cât și prin îndrumare la aparate.

Antrenoarele Diana Bulimar, Daniela Ciurusniuc, Beatrice Ciobanu si Mihaela Bartaseanu sunt campioane naționale și internaționale și reprezintă echipa de instructori ce se ocupa de cei peste 70 de copii care urmează în prezent cursurile în baza sportivă din Otopeni.

Bucuroasă de evoluția și pregătirea gimnaștilor, Nadia Comăneci a lansat provocarea de a continua antrenamentele pentru a fi pregătiți să se înscrie, în luna martie, la prima competiție interna, Cupa GymNadia.
Surpriza pentru micuții sportivi a fost cartea cu autograf a Nadiei, Scrisori catre o tanara gimnastă, dăruită la sfârșitul întâlnirii.

Despre GymNadia

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundațiile Țiriac și Nadia Comăneci în cadrul locației Țiriac – Telekom Arena din Otopeni. Sala este dotată cu echipamente de cea mai înaltă calitate, furnizate de către compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani.