Recent, Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, și-a schimbat declarația menționând ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu. Așadar, criminalul a fost azi reaudiat de către procurorii DIICOT în dosarul ”Caracal”. Gheorghe Dincă este anchetat pentru uciderea Luizei Melencu dar și a Alexandrei Măceșanu.

În urmă cu câteva zile, Dincă a scris o declarație prin care susține că nu el a omorât-o pe Luiza Melencu și a cerut reaudierea sa de urgență.

La DIICOT a ajuns și avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, să vadă dacă poate obține mai multe informații cu privire la declarația lui Dincă. Aceasta susține că există mai multe variante rezultate din comportamentul lui Dincă.

”Nu aș vrea să dau sugestii la cineva. Așteptăm să vedem ce spune și apoi încerc să îi pun și niște întrebări. Nu m-a surprins cererea lui. Am spus de mult că nu este singura variantă expusă la insistențele profiler-ului. Poate fi și o variantă să scape cu o pedeapsă mai ușoară. Poate fi o tendință să spună adevărul. Sperăm să fie bine pentru fata noastră. Nu există nicio certitudine în acest dosar. Eu îmi pun o întrebare, dacă anchetatorii nu știau mai de mult de această variantă. Au refuzat să înregistreze această cerere. (…) Să vă mai spun un secret. Dincă este absolvent de liceu. Deci are 12 clase. Să nu îl credeți așa la nivelul capacităților intelectuale”, a precizat Carmen Obârșanu în direct la România TV.