Mărturii teribile din cazul Caracal. Fiica unei polițiste din oraș a dezvăluit că a existat și o a treia victimă a monstrului Gheorghe Dincă. Fata ar fi scăpat de Gheorghe Dincă.

Dezvăluiri despre a treia victimă a lui Dincă

Fiica unei polițiste din Craiova a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cazul Caracal. Fata susține că a fost martora unui episod șocant. Protagonistă ar fi fost o altă victimă de-ale lui Gheorghe Dincă. Ea a fost audiată de DICOT, după ce a anunțat autoritățile în legătură cu scena pe care a văzut-o.

Fiica polițistei din Craiova se afla în trafic atunci când a văzut o fată care a sărit din mers din mașina lui Gheorghe Dincă și a luat-o la fugă pe străzi. A povestit că era la semafor, chiar în spatele mașinii criminalului din Caracal, când a văzut-o pe tânăra care era cât pe ce să fie și ea ucisă de Gheorghe Dincă, relatează Cancan.

Criminalul din Caracal a coborât din mașină și s-a îndreptat spre șoferiță. Când a ajuns în dreptul mașinii ei, i-a cerut să-i de anumărul de telefon pentru a-i fi martoră în cazul în care fata pe care o luase la ocazie ar fi decis să meargă să povestească totul autorităților. Ulterior, fiica polițistei a primit zeci de telefoane de la agresor, până când i-a blocat numărul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este victima care a reușit să scape din mâinile lui Gheorghe Dincă.