Cazul Caracal este unul dintre cele mai mediatizate subiecte din România. Despre Gheorghe Dincă se scriu zilnic știri și apar constant informații care vin și răstoarnă teoriile avansate cu doar câteva zile în urmă. Se pare însă că nu peste mult timp se va da și verdictul. Și asta pentru că rechizitoriul în cazul crimelor din Caracal este aproape terminat.

Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate, la Antena 3, de jurnalista Adina Anghelescu. Ea a susținut că Dincă va fi trimis în judecată pe trei infracțiuni.

La Alexandra s-a stabilit clar, la Luiza, în schimb, nu

„Rechizitorul este aproape terminat, Dincă va fi trimis în judecată pe cele trei infracțiuni de care este acuzat: trafic de persoane, omor calificat și profanare de cadavre, în privința celor două victime. Dosarul se bazează pe probadoriu, pe probele culese. Începând cu probele biologice, cu ADN-ul. La Alexandra s-a stabilit foarte clar. La Luiza, în schimb nu. Oasele de la lizieră fiind extrem de degradare, nu s-a mai putut evidenția nici ADN nuclear, nici mitocondrial. Nici măcar la FBI. Însă alte probe merg către această pistă că Dincă este cel care le-a omorât. De asemenea, există probe care dovedesc că și Ștefan Risipiceanu a violat-o pe una dintre fete”, a arătat Adina Anghelescu.

Ce șanse sunt să fie eliberat

În opinia sa, cei mai mulți sunt interesați de scandal și de cât mai mult show pe tema Caracal. Ea susținut  că Gheorghe Dincă se poate suci de nenumărate ori.

„A sosit la DIICOT, la procurorii de caz, cererea lui prin care spune că vrea să fie reaudiat pentru că retractează cu privire la moartea Luizei”, a comentat sursa citată.

Posibilitatea eliberării lui Gheorghe Dincă a fost, însă, respinsă categoric.

„Nu cred asta. Dacă rechizitoriul ajunge până în data de 27 când expira mandatul de arestare și sunt convinsă că în câteva zile va fi anexată declarația de joi care va fi dată de Dincă la rechizitoriu. Un inculpat poate să-și schimbe declarația. Este inculat, nu martor”, a punctat jurnalista.