Avocatul Claudiu Lascoschi, a declarat că Gheorghe Dincă urmărește o pedeapsă mai mică, dar nu vrea să fie pus în libertate. Avocatul monstrului de la Caracal a mai spus și că Dincă e supărat pe ceea ce a făcut și că regretă faptele.

”El practic nu își dorește să fie pus în libertate. Nu știu dacă ar fi vorba de a fi sau nu în siguranță, dar nu consideră nici el că ar putea fi pus în libertate, de aceea el se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. Urmărește o pedeapsă mai mică, atâta tot.

O să vedem și rechizitoriul, el nu e acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, ci de omor calificat. O declarație de genul că ar fi dus fetele la graniță ar trebui să se bazeze pe anumite probe, simpla lui declarație nu duce ctre nimic concluden. DIICOT n-ar face nimic concludent, doar verificări. Până la momentul în care va fi condamnat nu dorește să iasă din arest, nu e vorba de așa ceva. Asumându-și ceea ce a făcut e supărat pe ceea ce a făcut. Regretă și și-ar fi dorit că fetele să fie în viață.

El regretă că nu a putut să dea fetele, mai ales că pedeapsa ar fi mai mică”, a spus avocatul lui Dincă.

Dincă susține că nu a omorât-o pe Luiza Melencu

Cu puțin timp în urmă Gheorghe Dincă solicita să fie reaudiat, susținând că nu a omorât-o pe Luiza Melencu. Solicitarea acestuia a fost făcută cu câteva zile înainte ca procurorii DIICOT să trimită în instanță dosarul privind presupusele crime din Caracal.