Monica Gabor a luat o decizie neașteptată imediat după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Ea a luat avionul și a aterizat direct în România. Vizita total surpinzătoare a fostei doamne Columbeanu vine la câteva luni după ce aceasta a călcat țara natală. Ea a mai fost văzută în România la începutul acestui an.

Primul lucru pe care Monica Gabor l-a făcut la venirea în țară a fost să meargă într-un loc destul de încărcat de amintiri pentru ea. Ea s-a dus direct în orașul natal, Bacău. Acolo, sunt înmormântați părinții săi. Este vorba de mama Monicăi –  Veronica Bulai și tatăl ei – Emil Gabor.

Monica Gabor este, de altfel, cea care s-a ocupat în cele mai mici detalii de locul de veci al părinților ei. Frumoasa brunetă a ținut ca la mormântul tatălui ei să existe o cruce de marmură, care să fie inscripționată și să aibă și o fotografie. Exact în același mod a procedat și la locul de veci al mamei sale.

Monica Gabor s-a ocupat în detaliu de locurile de veci ale părinților ei

Trebuie amintit că la înmormântarea tatălui său, Monica Gabor nu a putut fi prezentă. Emil Gabor a murit pe 23 iunie 2020, în urma unui infarct. Atât Monica cât și sora ei, Ramona Gabor și-au făcut simțită prezența la slujba de înmormântare prin apel Skype. Pentru aranjarea locului de veci, tot Monica s-a ocupat de detalii. Potrivit informațiilor din presă, ea ar plătit suma de 2.000 de euro.

Cum Monica și Ramona Gabor nu mai trăiesc în România, ele nu reușesc să ajungă foarte des la mormântul părinților. Singura care calcă mai des pe la mormântul părinților este Alina, care stă chiar în Bacău.

Cu toate acestea cele două surori Gabor nu dau uitării imaginea celor care le-au fost părinți și sprijin de nădejde în timpul vieții. Ele fac frecvent pomeni în amintirea părinților.

„Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie. Am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au declarat angajații cimitirului din Bacău, potrivit ciao.ro.