Irinel Columbeanu a reacționat după despărțirea dintre Monica Gabor și Mr.Pink. Amintim faptul că acesta l-a cunoscut personal pe Mr.Pink în contextul în care Irina, fiica celor doi a ales să trăiască cu ei în America.

În acest context, Irinel Columbeanu susține că Mr.Pink este un bărbat deștept care își va da seama ce a făcut greșit. Totodată, el a subliniat faptul că femeile frumoase precum Monica Gabor trebuie ”ținute bine, răsfățate”, iar Mr. Pink trebuie să știe acest lucru.

„Nu știu nimic mai mult, dar pot prevedea așa. Nu știu să fac premoniții dar părerea mea este că de la un moment dat încolo, un bărbat trebuie puțin împuns. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept unei astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept.”, a declarat Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

Ce relație a avut Mr.Pink cu Irinel Columbeanu

În același timp, Irinel Columbeanu a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Mr.Pink. Acesta susține că cei doi au avut o relație bună și deschisă și o singură dată s-au certat.

Mai exact, cei doi se aflau într-o parcare din Los Angeles și au vorbit ca de la bărbat la bărbat. Astfel, Mr. Pink a i-a atras atenția lui Irinel Columbeanu că greșește în privința unui lucru și și-a permis să îi spună asta în față.

El a mai adăugat că nu își face griji în legătură cu relația celor doi, Mr.Pink, fiind un om deștept.

„Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în LA, mă rog, privitor la un alt subiect nu la acesta, dar mă gândesc că se poate întinde deșteptăciunea și asupra acestui subiect, așa că nu îmi fac probleme pentru ei.”, a mai spus Irinel Columbeanu.