Irinel Columpeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cuplurile care au generat mari controverse în showbiz-ul românesc. Între cei doi soți exista o diferență foarte mare de vârstă, dar și de statut social.

Relația lor s-a terminat brusc, iar fetița cuplului, Irina a rămas cu mama ei, Monica Gabor. Acum însă, Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fosta sa soție, dar și despre motivul pentru care acesta s-a căsătorit cu el în ciuda diferențelor mari care existau.

Mai exact, Irinei Columbeanu a dezvăluit că vrea să lanseze o carte. Aici, oamenii vor putea citii detalii fără precedent despre fostele sale iubiri precum Romanița Iovan, dar și Ana Lesko.

Acesta a mai subliniat faptul că cele două dive au fost sigurele care nu au fost alături de el datorită avantajelor financiare pe care le aveau, la fel cum s-a întâmplat în restul relațiilor pe care le-a avut. Irinel Columbeanu susține că a avut relații în care nu banii au fost la mijloc, așa cum crede multă lume.

”Nu doar banii au fost la mijloc”

„Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc”, a spus omul de afaceri.

În ceea ce privește relația cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a declarat că în perioada în care a cunoscut-o și a început să se îndrăgostească de ea, aceasta esra o fată ”bine educată”. El a mai adăugat că deși au existat zvonuri că tatăl acestuia ar fi învățat-o limba română, Columbeanu susține că fosta sa soție era un om deștept.

„Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele”, a mai adăugat fostul milionar.