Monicăi Gabor i se pare irelevant numele de familie pe care îl poartă

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume. De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Sntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna’, a declarat Monica Gabor, citată de impact.ro

Cine este, de fapt, Mr. Pink

Multă lume s-a întrebat cine este misteriosul milionar de origine chineză cu care s-a cuplat tânăra. Ceea ce se știe despre el, este faptul că s-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Potrivit informațiilor apărute în presă, celebrul om de afaceri a obținut titlul de ”Reîncarnare a lui Budha cel viu”.

Timp de șase ani a studiat religia în Nepal și India. El a locuit trei ani într-o mănăstire. A scris o carte autobiografică intitulată ”Im Such a Living Buddha”. Cartea este un fel de jurnal pe care l-a ținut timp de mai mulți ani. Nu se știe exact cum a ajuns să aibe titulatura de milionar sau cum a făcut acești bani. Cert este că acum este soțul Monicăi Gabor.

Cât de bogată este Monica Gabor în SUA

Monica, acum ca și în trecut, trăiește într-un lux de zile mari. Ei se află în Statele Unite ale Americii. Locuiesc în celebra stațiune Malibu Beach, într-o vilă de lux. Conform unui interviu dat celor de la ”OK!”, Monica a povestit că Mr.Pink este cel care s-a ocupat de casa în care locuiesc. De decorarea acesteia și de utilarea ei cu toate cele necesare. Tânăra a recunoscut că nu știe câte camere sunt în vila de lux în care locuiesc, dar că nici nu a interesat-o în mod expres.

”Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu…”, a declarat Monica.