Monica Gabor a visat la o cariera în lumea modei încă de când era doar un copil. Cand a împlinit vârsta de 16 ani Monica a început cursuri de modelling. Dorindu-și foarte mult această carieră, Monica a renunțat la liceul din orașul său natal și s-a mutat la Snagov alături de iubitul ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Iubita lui Mr.Pink s-a nascut pe 8 Ianuarie, 1988 la Bacău, România.

Monica și-a continuat studiile la Snagov și în același timp a urmat și cursuri de modelling. Faptul că a fost soția lui Irinel Columbeanu a ajutat-o mult pe Monica în cariera sa.

Chiar dacă a neglijat școala din cauza carierei, Monica s-a descurcat foarte bine la examenele de absolvire. Aceasta a promovat examenul oral la BAC cu media 9,27.

La scurt timp după absolvirea liceului Monica s-a căsătorit cu Irinel și apoi a mers la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA pe care a absolvit-o cu nota zece.

Deși facultatea pe care a ales-o nu este considerată una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior din România, fosta soție a milionarului de la Izvorani ar fi putut urma chiar și o carieră în politică.

Monica a fost desemnată „Cea mai sexy femeie din Romania” de către cititorii FHM și în 2005 a câștigat titlul de Top Model România.

În anul 2011 se produce inevitabilul și cuplul de la izvorani deivorțează, Irinuca, fetița celor doi, rămânâd în cutodia tatălui, a lui Irinel Columbeanu.

În perioadă când se afla în plin proces de divorț, Monica a plecat în America dorindu-și un succes mult mai mare în carieră ei de model. Acolo l-a cunoscut pe Lhamo, alias Mr Pink.

Mr Pink este un om de afaceri cunoscut în L.A. . Este fiul unui magnat al petrolului. În 2011, Mr Pink locuia în L.A., într-o clădire ultraluxoasa (The Remingtom Condominiums). Tot atunci, Mr Pink conducea un Rolls Royce și un Cadillac Escalade și mai avea în garaj un Lamborghini, ediție specială, inevitabil foarte scump. Lhamo, pe numele lui adevărat, are multe afaceri, chiar dacă se știe doar de ceaiul Pink, de unde i se și trage poreclă.