O sursă apropiată Monicăi Gabor a vorbit despre relație pe care aceasta a avut-o cu Mr. Pink. Se pare că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu era deloc fericită și a avut parte de multe interdicții în ultimii ani.

Mai exact, potrivit sursei citate, aceasta regretă iubirea pe care a pierdut-o, însă se bucură acum de libertatea pe care și-o dorea de multă vreme. Totodată, aceași sursă spune că Mr. Pink a fost cel care a vrut ca relația să se încheie, iar Monica Gabor a fost cea care ar fi grăbit această separare.

În ceea ce privește relația celor doi, sursa citată precizează că românca era monitorizată continuu. Nu avea voie să meargă decât la magazinele din zonă, sau să își comande haine de pe internet.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a spus o persoană din cercul de prieteni al acesteia, pentru playtech. 

Monica Gabor nu avea voie să își facă unghiile

Aceași sursă susține că Monica Gabor nu avea voie să primească musafiri și nu avea nici servitori în casă, fiind nevoită să facă curățenie singură. Totodată, până ca fiica sa Irina să se mute în America, aceasta avea nevoie de acordul lui Mr. Pink pentru a putea pleca din țară, acesta știind programul ei în totalitate.

„Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai adăugat sursa citată.

Monica Gabor nu mai avea voie nici să meargă la saloanele de înfrumusețare. Mr. Pink nu mai accepta ca aceasta să își facă unghiile și nici să se bronzeze, așa că era nevoită să se dea doar cu lac incolor și să stea numai în casă.