Vestea momentului în showbiz! Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio

Nimeni nu se aștepta ca Monica Gabor și Mr. Pink să meargă pe drumuri separate după aproape 10 ani de relație, cu toate că au apărut anumite zvonuri cu privire la o posibilă nuntă între cei doi.

Informația potrivit căreia cei doi s-au despărțit a fost confirmată de către milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Monica Gabor atunci când a plecat peste ocean. Bruneta deja a șters toate pozele de pe rețelele de socializare în care apare alături de iubitul său și chiar a părăsit Statele Unite ale Americii.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații’, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro.

I-a înapoiat bijuteriile

O altă persoană apropiată vedetei spune că aceasta i-a înapoiat fostului său iubit toate bijuteriile pe care le-a primit de la el. Sursa spune că aceasta a mai rămas cu câteva bijuterii pe care nu le poartă și pe care le-a pus într-un seif, așa cum a făcut și cu cele primite de la Irinel Columbeanu.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, spune o altă sursă.

Reacția lui Irinel Columbeanu

În urma informațiilor oferite de Paul Mantea, jurnaliștii de la viva.ro l-au contactat pe Irinel Columbeanu în legătură cu acest subiect.

El a spus că a aflat de această despărțire din presă și că într-un cuplu, lumea se mai ceartă.

”Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa anterior citată.

Acesta a mai fost întrebat dacă mai ține legătura cu fosta soție. Irinel Columbeanu a declarat că ține legătura cu Monica Gabor dar doar pentru Irina, fiica lor.

”Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră (…) Țin legătura cu Irina la modul permanent.”, spune acesta.