Pe 4 august se va împlini un an de la moartea interlopul Emi Pian. Chiar și acum, apropiații vin regulat să îi viziteze mormântul, care este păzit non-stop.

Emi Pian este îngropat în cimitirul Tudor Vladimirescu din București. Cavoul este dotat cu termopane și o ușa la care au acces numai rudele lui. Peretele exterior al cavoului este decorat cu fotografii ale lui Emi Pian, acoperișul este aurit, iar de jur împrejurul lui stau atârnate flori în ghiveci. În fiecare zi, mormântul lui Emi Pian este supravegheat de angajații cimitirului, care au grijă ca locul să nu fie vandalizat sau distrus. Tot ei sunt cei care udă florile înflorite din ghiveci și fac curat în jurul cavoului.

Întreg cavoul arată ca un altar împodobit cu lumânări, flori și poze, ca semn de respect pentru cel care a fost liderul clanului Duduienilor.

Cine a fost Emi Pian

Emi Pian a fost liderul uneia dintre cele mai periculoase grupări mafiote din Capitală: clanul Duduianu. Ultimul său mesaj pe rețelele de socializare a fost postat cu puțin timp înainte să fie ucis: „La multi ani fratioru meu viata mea Draghici ionut vtm”, a scris Pian pe Facebook. El a devenit cunoscut, în anul 2019, după ce a călcat un tânăr pe o trecere de pietoni din Sectorul 5 al Capitalei, incident surprins de camerele de supraveghere.

La eliberare, liderul Duduienilor a fost întâmpinat cu șampanie, artificii și lăutari chiar în fața Penitenciarului Rahova. Pe 4 august 2020, Emi Pian a fost omorât de unul dintre membrii unui clan rival, într-un conflict de stradă.

El a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Cearta ar fi survenit în timpul unui joc de barbut, din cauză că amândoi interlopi ar fi împrumutat cu bani același jucător. Cearta s-a transformat rapid în bătaie, iar Pian a fost omorât.