Gigi Becali pune la cale un plan incendiar după ce echipa FCSB a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul. Gheroghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile ar putea marca o revenire istorică la fosta Steaua București, de această dată împreună cu fiul său. Ianis.

Becali a declarat că va încerca să-i aducă la FCSB pe antrenorul Gheorghe Hagi şi pe fiul acestuia, Ianis Hagi. Becali l-a criticat din nou pe antrenorul Mihai Teja: „De când a venit el, nu mai stau ăştia în ghete deloc”, susține News.ro.

„O să dansăm la anul, eu cu Ianis, pamporea în vestiar, la naţional arena, când o să luăm campionatul. Pot să zic, că nu mai avem meci cu ei. Cel mai mult ce-mi doresc este să dansez cu Ianis pamporea la anul, pe vremea asta. Este un obiectiv să-l iau la FCSB, pot să zic. Să vedem dacă pot să-l iau. Azi, ştiţi ce mi-a trecut prin cap? Mi-a venit, aşa, un gând. Să dansez şi cu Ianis şi cu Gică pamporea la anul. Dacă ei joacă cu Achim, cu Ganea, cu Calcan… Nici n-au jucat cu echipa bună. V-am spus ce mi-a venit în gând, nu ştiu dacă se poate. Mi-a venit, aşa, doar în gând. Cine ştie? O să vedem noi”, a declarat Becali, la ProX.

Gigi Becali a afirmat despre antrenorul Mihai Teja că este posibil ca acesta să nu aibă metodele cele mai bune de pregătire.

„Mă pune pe gânduri ce văd, adică nu mai jucăm nimic, nu am fost niciodată atât de slabi. De când a venit el, nu mai stau ăştia în ghete deloc. Eu am în gând să-i dau încredere, dar ce mă fac? Poate nu are nici metode, nu ştiu, că nu am fost niciodată atât de slabi şi atât de adormiţi”, a afirmat Becali.