România se află în plină pandemie de coronavirus, dar autoritățile au luat decizia. cu măsuri de protecție bine implementate, vom putea merge la vot pe data de 27 septembrie.

Așadar, s-a fixat data alegerilor locale, când românii își vor alege primarul, dar și consilierii. Nu totă lume este însă convinsă de către candidați să facă efortul și să-ți asume riscul să meargă la vot.

Mircea Badea s-a decis!

Este surpriză totală. Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, s-a decis. Realizatorul emisiunii În Gura presei a făcut totul public. A luat o decizie în contextul alegerilor locale din septembrie.

Întrebat de Mihai Gâdea, la Antena 3, dacă merge la vot în septembrie, Mircea Badea a răspuns direct. Nici nu vrea să audă de alegeri, dar nu din cauza pandemiei. Nu are cu cine să voteze la alegeriloe locale din data de 27 septembrie.

„Nu. Nu mă duc la vot. Pe asta cu mă duc la vot și anulez votul… nu am înțeles-o niciodată. Nu mă duc la vot, nu din cauza pandemiei, ci pentru că nu am de ce să mă duc la vot. Eu, de obicei, votez contra. Nu văd cum aș putea să votez pentru.

Asta cu avem niște proiecte… sunt prea bătrân să mai cred în vrăjeala cu avem proiecte. Mult succes cu ele!”, a spus Badea, care nu s-a oprit aici.

„Deci, eu votez contra, ori, acum, nu am cum să votez contra, din punctul meu de vedere”, a subliniat Mircea Badea.