Mircea Badea a povestit în pasa cu Mihai Gâdea cum a folosit maşina de tuns, fără prea multă îndemânare, fiind ajutat până la urmă de partenera sa de viaţă, Carmen Brumă.

„M-am scalpat. În mare parte, m-am tuns singur. Da, m-au prins… M-am dus să iau maşina de tuns de la tata de acasă. Mi-a pus-o pe hol, într-o plăsuţă. E un fel de Rolls-Royce al maşinilor de tuns”, a explicat cu ironie Badea.

Recent, realizatorul tv făcuse o nouă ironie acesta pornind de la situaţia frizeriilor, în actualul context al pandemiei de coronavirus. El spunea că cei care doresc să se tundă au două soluţii. Una presupune să se tundă singuri, acasă, iar cea de-a doua este să apeleze la frizerii care lucrează de acasă.

Astfel, Mircea Badea a anunţat că nu se tunde până când nu se va decide redeschiderea frizeriilor. Vedeta Antenei 3 a şi explicat ce stă în spatele anunţului. „Eu am zis că nu mă tund. De ce? Sigur, pot să mă tund şi singur dacă e, că nu m-alege nimeni la etatea asta. Dar nu mă tund ca să nu mă ia miliţia.

Pot să mă tund şi cu maşina, dar eu am zis că totuşi, eu fiind unul căruia i se face dosar penal pentru ce n-a spus acum doi ani, cum văd că lui Streinu-Cercel i se face dosar public pentru ce n-a scris în februarie şi am zis totuşi să nu vină, acum, Garcea la mine şi să zică: unde te-ai tuns, mă? Spune tot!”, a explicat Mircea Badea.