Minodora dă totul din casă! Motivul pentru care nu mai face un copil: Suntem realiști

Minodora a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, acolo unde a acceptat să vorbească despre viața sa personală, deși până acum a preferat să o țină departe de ochii curioșilor.

Minodora și soțul său, Liviu, sunt împreună de 18 ani și au un băiețel pe nume Marco. Deși au trecut prin momente plăcute și mai puțin plăcute, cei doi se iubesc și acum la fel ca înainte.

De-a lungul timpului au existat zvonuri care spuneau că artista ar fi însărcinată pentru a doua oară, însă vedeta le-a negat pe toate.

Minodora a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir motivul pentru care a ales să nu mai facă încă un copil, cu toate că Marco și-ar mai dori un frate sau o soră. Artista spune că a ales să nu mai facă încă un copil de teama să nu poată să le ofere acestora o viață bună.

“Mă consider un om binecuvântat. Ne-am dorit fată, la început, dar ne-a dat Dumnezeu un băiat, ne doream doi copii. Dar de teamă că nu puteam să le oferim o viață bună, suntem realiști, nu am mai făcut încă un copil. Nu mi-am dorit că al doilea copil al meu să se zbată în viață ca mine, că eu n-am avut multe”, a declarat Minodora.

Minodora are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei

Artista a vorbit și despre soțul ei, despre care are doar cuvinte de laudă. Cu toate că la începutul relației au întâmpinat anumite probleme, cei doi au trecut cu bine peste.

Minodora i-a făcut acestuia o declarație emoționantă chiar în timpul emisiunii ”Teo Show”.

“Înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco”, i-a transmis artista.