Fostul premier a negat informații ce s-a vehiculat. Mai mult, acesta îi recomandă un control medical celui care a lansat acest zvon.

„Nu ştiu cine a lansat chestia asta, dar încerc să îmi imaginez cum se vede lumea din ochii lui: pomi albaştri, pisici verzi, ALDE un partid puternic, inorogi care stau la coadă la sediul ALDE din Dâmboviţa, orice vă mai puteţi imagina din ciclul ăsta. Am declarat de mai multe ori, şi cu ocazia asza îi mulţumesc domnului respectiv, că oricine se înscrie acum la PSD ar trebui ca gestul să fie însoţit de un control medical amănunţit. Lucru pe care l-aş recomanda şi autorului zvonului şi celor care l-au crezut”, a declarat Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

Informația a fost lansată de liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre. Acesta a declarat că Mihai Tudose nu este de acord cu alianţa ALDE-Pro România pentru că ar vrea „să se întoarcă la nava-mamă PSD”.

„Brigada lui Mihai Tudose l-a reactivat si il impinge de la spate sa fie rau. Fii rau Mihaita, fii rau! Vad ca e tot mai guraliv, la fel ca in perioada cand se credea pe valul politicii. Acum cam la fel.

Nu mi-era clar scopul lui Mihai Tudose, dar pare ca zvonurile ca e pregatit sa se intoarca la nava-mama PSD, cea care l-a facut prim-ministru si i-a dat notorietate de om politic si sa il tradeze pe Victor Ponta, sunt tot mai aproape de adevar.

Dar domn Tudose are de trecut niste probe. Conditia intoarcerii la matca, din ce vad, este sa injure ALDE cat mai mult. Acest lucru combinat cu frustrarile care il urmaresc si il chinuie cu privire la presedintele ALDE, care s-a implicat in razboaiele personale pe care le ducea in PSD Tudose.

Oare cat de sus i s-au fixat obiectivele? Urmeaza sa aflam”, a scris joi pe Facebook liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.