Conform rapoartelor de audiență consultate de Capital, emisiunea lui Mihai Gâdea a reușit o audiență consistentă, cu un vârf de 3 puncte de rating, pe publicul urban, depășind concurentul tradițional România TV, care a a avut o audiență de maximum 2,1 puncte de rating pe acest tronson orar și pe publicul specificat.

Celelalte posturi de știri, respectiv B1 TV, Realitatea Plus și Digi 24, au avut fiecare sub un punct de rating pe publicul urban general.

Mihai Gâdea, primul mesaj după ce a lipsit de la Antena 3: S-a terminat cu aroganța!

„S-a terminat vacanța, s-a terminat cu aroganța! Sinteza Zilei revine diseară, de la 21:00!”, a scris, luni după-amiază, Mihai Gâdea pe contul de Facebook.

Mihai Gâdea a avut o perioadă de absență datorată concediului din perioada verii, pe care prezentatorul și l-a luat imediat după ce fiica lui a susținut examenul de Bacalaureat.

La finalul lunii iunie, Mihai Gâdea a fost premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, dar a fost absent de la ceremonia celebrării Zilei Ziaristului Român, organizată la Studioul „Horia Bernea” a Muzeului Țăranului Român.

Adrian Ursu a dezvăluit de ce a lipsit Mihai Gâdea.

‘Mihai Gâdea nu a putut să ajungă astăzi cu noi pentru un motiv foarte important. Tocmai s-a încheiat prima zi de Bacalaureat a fiicei sale. Este încă acolo, la poarta liceului, tremură de emoție, cum nu tremură niciodată în platoul TV. Mihai Gâdea vă îmbrățișează pe toți și vă mulțumește pentru această onoare.’ a spus Adrian Ursu.