Mihai Gâdea, afectat de pandemia de coronavirus. Afacerile s-au prăbușit

Soția jurnalistului Mihai Gâdea, Agatha Kundri, și-a deschis, în urmă cu câțiva ani, o grădiniță într-un cartier rezidențial din Capitală. Din cauza pandemiei de coronavirus, grădinița a stat mai mult închisă anul trecut, unii părinți considerând că este mai bine să îi retragă pe cei mici de la cursuri.

Având în vedere situația dată, soția lui Mihai Gâdea s-a văzut nevoită să reducă din personal. Dacă înainte avea 14 angajați, din cauza pandemiei aceasta a mai rămas cu 8 angajați, arată bilanțul depus la Ministerul Finanțelor.

Cifra de afaceri a scăzut și ea

În ceea ce privește cifra de afaceri, aceasta a avut parte de o scădere bruscă. Dacă în 2019, cifra de afaceri era de 903.000 de lei, în 2020 aceasta a ajuns la 345.000 de lei, o scădere de două ori și jumătate.

Potrivit wowbiz.ro, firma a reușit să încaseze un mic profit în valoare de 842 de lei, față de anul anterior când a terminat pe pierdere cu 48.000 de lei.

Amintim că datoriile societății sunt de peste 100.000 de lei, dar sunt în scădere față de anul trecut. La finalul lunii decembrie 2020, societatea avea în contur 21.500 de lei. Firma soției lui Mihai Gâdea și a surorii sale, Naomi Memete, nu mai înregistrate cifre așa de slabe din anul 2015.

Mihai Gâdea are un salariu de 25.000 de euro pe lună

Sursa anterior menționat mai spune că Mihai Gâdea este unul dintre cei mai bine plătiți oameni din televiziune din țară. Acesta primește un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună de la trustul Impact, la care se adaugă un fond lunar de 10.000 de euro pe care poate să-l folosească fără să justifice cheltuielile.

Totuși, omul de televiziune spune că nu face această meserie pentru bani, precizând că ”Antena 3 este acasă”.

„Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine știe să conjuge verbul „a avea” nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea”, a declarat Mihai Gâdea într-un interviu pentru OK Magazine.

 

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea