Mihaela Rădulescu a vorbit despre plecarea fiului său, Ayan, de acasă. Astfel, vedeta a subliniat că atât ea cât și tatăl fiului lor erau reticenți în legătură cu studiul în străinătate.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea…

Şi eu, şi tatăl lui eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă”, a povestit Mihaela Rădulescu, la podcastul Amaliei Enache.

Mihaela Rădulescu trece prin momente dificile

Ayan și-a anunțat părinții în legătură cu alegerile din viața sa, dar și cu decizia de a pleca în străinătate pentru a studia. Astfel, cunoscuta vedetă din România a fost de-a dreptul surprinsă.

„Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tatăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv.

Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta… ”, a mai spus vedeta.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a vorbit și despre afecțiunea pe care o poartă pentru Ayan. Aceasta spune că transformat în artă obiectele vechi ale copilului, refuzând să arunce prea multe dintre ele.

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…

Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună.

Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay”, a conchis vedeta.

Felix Baumgartner a postat pe Instagram un clip care a devenit rapid viral

În altă ordine de idei, Felix Baumgartner a postat anterior pe Instagram un clip care a devenit rapid viral. Sportivul austriac i-a câștigat pe fanii cuplului prin „skill-urile” lui de spălător de geamuri. Baumgartner le-a arătat astfel tuturor că poate curăța geamurile ca un profesionist.

El a însoțit clipul cu textul: „Fac niște bănuți aici în Monaco. Doar la clădirile cu etaj. Liber la rezervări”. Filmarea a provocat sute de reacții din partea internauților. În mare parte, aceștia îl admiră pe Baumgartner pentru că nu se dă în lături de la treburile casnice.