Mihaela Rădulescu este împlinită pe toate planurile. Aceasta se poate lăuda mai ales cu fiul său Ayan, care demonstrează că este un adevărat luptător la doar 17 ani.

”Numele meu este Ayan și sunt din Monaco”, este fraza cu care fiul Mihaelei Rădulescu își începe interviul dat unui coleg care studiază regia la Lawrenceville School din New Jersey.

Ayan este intervievat în calitate de președinte al Hamill House

Hamill House este cel mai important campus din cadrul unității de învățământ la care puștiul de 17 ani studiază în prezent, iar Ayan este intervievat în calitate de președinte. El explică despre modul în care pandemia a afectat activitatea elevilor și modul lor de socializare.

Fiul Mihaelei Rădulescu este deja o vedetă a liceului mai ales că face parte de ceva vreme din echipa de fotbal american a școlii Lawrenceville. În echipa școlii el are un rol important, este ”Running Back”, adică unul dintre oamenii cheie ai ofensivei, cel care recepționează mingea și încearcă s-o ducă cât mai departe spre terenul adversarului.

Costul studiilor variază între între 57.000 și 71.000 de dolari pe an

În spatele reușitelor lui Ayan stă totuși efortul financiar făcut de părinții lui. Taxa de școlarizare la Lawrenceville School variază între 57.000 și 71.000 de dolari pe an, plus alte cheltuieli legate de rechizite sau asigurări de sănătate (obligatorii pentru studenții străini în America). Doar acestea se ridică la circa 2.500 de dolari pe an.

Mihaela Rădulescu a discutat deschis despre învățământul american

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile ”, a povestit Mihaela Rădulescu, conform wowbiz.ro