Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit recent 17 ani. Vedeta a scris un mesaj emoționant pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a fiului ei. Prezentatoarea TV a mărturisit cât de mult își iubește copilul, care „e bărbat în toată regula”. Mihaela Rădulescu a scris despre fiul ei, care a împlinit 17 ani, că îndiferent de vârsta pe care acesta o are, el va rămâne tot „puiul’ ei.

”Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regulă. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat. :)”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de fiul ei.

În prezent, Ayan Schwartzenberg studiază la un liceu din Monte Carlo, Monaco, dar deja se pregătește pentru a-și continua educația la o universitate prestigioasă. Adolescentul este pasionat de sport și imaginile postate de acesta pe conturile de socializare adună rapid mii de like-uri. La 17 ani, Ayan Schwartzenberg este multiplu campion la Muay Thai (box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga (sport de apărare) şi are și o medalie la Kickboxing.

Pe lângă aceste sporturi, Ayan este pasionat și de alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic, dar şi planorism,

Ayan este rodul căsniciei pe care Mihaela Rădulescu a avut-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cei doi divorțând în anul 2008.