Prințul Harry și Meghan Markle sunt ”hotărâți să distrugă viitorul monarhiei”, lansând critici continue la adresa Familiei Regale, a declarat o sursă din interior, scrie express.co.uk. 

Potrivit sursei citate, ducii de Sussex au depus o serie de cereri împotriva Familiei Regale din perioada în care au renunțat la firmă și s-au mutat la Los Angeles.

Mai exact, cei doi au acuzat un membru nenumit al Familiei Regale de rasism și au susținut că instituția nu a reușit să o susțină pe Meghan în momentul în care se gândea la sinucidere. Cea mai recentă declarație a fost făcută de prințul Harry, care criticat aspru educația regală.

Atacurile continue ale cuplului au determinat în spațiul public ideea potrivit căreia Harry și Meghan intenționează să dea jos monarhia cu orice preț.

De menționat este faptul că, în urmă cu o săptămână, prințul Harry a discutat cu actorul de la Hollywood, Dax Shepard, pe podcastul său Armchair Expert.

Cum l-a marcat prințul Charles pe Harry

Ducele de Sussex a vorbit atunci despre propriile sale experiențe din punct de vedere al sănătății mentale, dar și terapia și, de asemenea, a sugerat că tatăl său, prințul Charles și regina și ducele de Edinburgh au eșuat ca părinți.

Totodată, Harry i-a mai spus actorului că trebuie să treacă prin „dureri și suferințe genetice” înainte de a părăsi firma și de a se îndrepta spre LA.

Ducele de Sussex a mai insinuat că tatăl său, prințul Charles, l-a crescut prost, datorită propriilor sale experiențe de a fi crescut de regină și prințul Filip.

De cealaltă prte, un membru regal l-a apărat pe prințul de Wales și i-a dat practic o lovitură lui Harry pentru atacurile sale continue asupra familiei regale.

„Charles fusese întotdeauna mai aproape de Harry decât de William”, a declarat sursa citată.

Totodată, aceasta a mai adăugat că prințul Charles a făcut tot posibilul pentru Harry și Meghan Markle în momentul în care făceau parte din Familia Regală.

„Prințul de Țara Galilor a făcut tot ce a putut pentru fiul său și Meghan în timp ce aceștia erau membri ai familiei”, a adăugat aceasta.

Meghan Markle și prințul Harry ar putea distruge Monarhia

„Ducele și ducesa de Sussex par hotărâți să submineze viitorul monarhiei cu acuzații nedovedite împotriva lui Charles și a familiei regale”, mai precizează sursa citată.

Amintim faptul că prințul Harry urmează să facă alte reclamații împotriva familiei sale săptămâna aceasta, în cel de-al doilea interviu cu Oprah Winfrey, care va fi difuzat vineri.

Conversația, care se concentrează exclusiv pe sănătatea mintală și prezintă o serie de alte vedete, îl va vedea pe ducele deschizându-și trauma după moartea mamei sale, prințesa Diana.

Un trailer al seriei de sănătate mintală arată un clip de arhivă cu prințul Harry, în vârstă de 12 ani, mergând în spatele sicriului mamei sale în ziua înmormântării. Pe măsură ce videoclipul se redă, o voce în off spune: „Tratarea oamenilor cu demnitate este primul act”.

Totodată, Meghan Markle și fiul lor Archie, care a împlinit recent doi ani, urmează să apară și în serialul „The Me You Can’t See”.

Documentarul a fost realizat de Harry și Oprah și va fi lansat în curând pe Apple TV. Vocile spun că inclusiv cântăreața Lady Gaga, boxeorul olimpic Virginia Fuchs și bucătarul celebru Rashad Armstead vor apărea în acest documentar.

În trailer, Harry spunea că ajutorul nu reprezintă o slăbiciune. „A lua decizia de a primi ajutor nu este un semn de slăbiciune.În lumea de astăzi, mai mult ca oricând, este un semn de forță”, spune ducele Sussex.

De cealaltă parte, Oprah a adăugat „În întreaga lume oamenii se confruntă cu un fel de durere mentală, psihologică, emoțională. A fi capabil să spun:„ Așa s-a întâmplat ceea ce mi s-a întâmplat ”, este crucial”.