Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry, au au acordat un interviu fluviu la doi jurnaliști pentru în urma căruia va apărea o carte. Cei doi au detaliat în disucție motivele plecării din poziția de membrii superiori ai Familiei Regale britanice.

Potrivit publicației Fox News, cartea despre cuplu va apărea în data de 11 august și va avea un titlu sugestiv: ”Găsirea libertății”. Conform editorului lor, cei doi urmăresc prin această carte să combată zvonurile care s-au dezvoltat în urma gestului lor. Editura spune că interviul este un ”portret cinstit, apropiat și dezarmant al unui cuplu încrezător, influent și profund, care nu se teme de a se rupe de tradiția britanică, hotărât să își creeze o nouă viață departe de lumina reflectoarelor și să se dedice construirii unei moșteniri umanitare care va produce o diferență profundă în lume ”.

Povestea completă a cuplului

„Misiunea noastră a fost motivată de dorința de a spune o versiune exactă a evoluției lor și de a prezenta în sfârșit adevărul despre povestea lor, prezentată de mult prea multe ori greșit. Datorită surselor noastre, am reușit să prezentăm povestea completă a Ducelui și Ducesei de Sussex „, a transmis editorul cărții.

Actrița americană, Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, și prințul britanic, Harry,  de 35 de ani, locuiesc în prezent în Los Angeles împreună cu fiul lor Archie.

Pe 8 ianuarie, cuplul a anunțat că va face „un pas înapoi” din poziția de membri seniori ai familiei regale și, în schimb, vor lucra independent, împărțindu-și timpul între Regatul Unit și America de Nord. Ducele și ducesa de Sussex au spus că decizia lor a venit „după multe luni de reflecție și discuții interne”.