Cei doi au mers la casele bolnavilor aflați în izolare pentru a le aduce mâncare. În ceea ce privește apariția ducilor de Sussex, aceștia au fost surprinși îmbrăcați destul de simplu și comod, având echipamentul de protecție corespunzător.

Meghan și Harry s-au alăturat organizației nonprofit Project Angel Food, care pregătește și livrează mâncare pentru bolnavii cronici din Los Angeles, aflați în imposibilitatea de a-și procura singuri hrană în plină pandemie de coronavirus.

Astfel, ducii de Sussex au făcut voluntariat două zile, timp în care au mers la numeroase case.

Meghan Markle și Prințul Harry, de nerecunoscut

Noua apariție a fostului cuplu regal i-a ajutat să nu fie recunoscuți de nimeni.

Aceștia au purtat măști, ochelari și ținută sport, cât se poate de lejeră. Totuși, cei doi nu au fost lăsați singuri. Un SUV i-a însoțit în permanență.

Richard Ayoub, directorul ONG-ului, în care Meghan Markle și prințul Harry s-au implicat, a declarat pentru CNN că ajutorul dat de cei doi a fost unul vital.

„Numărul celor care au nevoie de ajutor a crescut de când s-a impus carantina, iar noi aveam mare nevoie de ajutor cu livrarea. Noroc cu Meghan și Harry. Au acoperit cam 30% din livrări, în două zile. Lumea nu i-a recunoscut, nu, pentru că sunt îmbrăcați normal și poartă mănuși și măști’, a spus Richard Ayoub.