Este cunoscut că relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle nu era una perfectă însă surse apropiate soției prințului Harry au declarat că soția principelui William este unul dintre motivele pentru care cei doi au decis să plece din Marea Britanie.

Potrivit acestor surse, se pare că soția principelui William, Kate Middleton, ar fi avut mai multe avantaje față de Meghan Markle. Dacă Kate ar fi fost criticată de către presa britanică, familia regală ar fi făcut tot ce este posibil pentru ca lucrurile să nu rămână așa.

Daily Mail arată că ducesa de Sussex s-a plâns prietenilor ei americani care au aflat că dacă aceasta ar fi fost criticată de către presa britanică, familia regală nu ar fi făcut absolut nimic, motiv pentru care Meghan a decis să se mute în Statele Unite.

Acesteia nu i s-ar fi părut corect diferențele de tratament între cele două. Din păcate, Meghan Markle acuză că familia regală de a nu o fi protejat de mass media așa cum a făcut cu soția principelui William.

În luna august, ducii de Sussex vor lansa o carte în care se vor afla mai multe secrete din spatele porților familiei regale.