Deși este criticată din toate părțile, soția prințului Harry, Meghan Markle nu a făcut niciun pas înapoi. Astfel, discuțiile despre „ruptura totală” din Casa Regală continuă.

Astfel, în presa internațională o informație de ultimă oră privind cuplul britanic format din Prințul Harry și Meghan Markle.

Potrivit unui articol publicat de cnn.com, Casa Regală „a dat-o” divorțată pe Meghan Markle, de Prințul Harry, la scurt timp după ce  aceștia au anunțat că nu vor să mai facă parte din Familia Regală.

Întrebările și reacțiile nu au încetat să apară. Nimeni nu a înțeles dacă mesajul transmis este un adevăr mascat sau nu.

 

Cu cine ar rămâne copilul

În cazul unui divorț al celor doi lucrurile ar fi foarte complicate, deoarece au un copil.

O despărțire a celor doi ridică și alte probleme, fiind vorba despre micuțul Archie. Conform regulilor stabilite cu mult timp în urmă, Meghan și Harry nu dețin custodia propriului copil, scrie cancan.ro.

Dacă divorțul ar avea loc, Archie ar trebui să stea în Marea Britanie, alături de Familia Regală. Ținând cont de o regulă din 1717, custodia ar urma să aparțină Prințului Charles.