Retragerea lui Meghan Markle și a prințului Harry din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a fost una care a provocat îngrijorare în cadrul familiei regale. Se pare însă că aceasta a fost pentru ei cea mai bună alegere, în prezent cuplul fiind mai fericit ca niciodată.

Meghan Markle și prințul Harry trăiesc cea mai bună viață”, a povestit o sursă apropiată cuplului, care a adăugat că cei doi sunt mereu împreună și se comportă foarte frumos unul cu celălalt. În prezent aceștia locuiesc în Canada, alături de fiul lor, Archie, iar  cel mic este în acest moment prioritatea celor doi, a mai spus sursa.

Declarațiile survin după ce mai multe site-uri de știri au venit cu mai multe presupuneri și informații despre căsnicia lui Meghan și Harry.

„Archie este prioritatea. Este foarte important să aibe grijă de el și să pună familia pe primul loc. Este un copil fericit, îi place să râdă. El și Harry se simt foarte bine împreună, iar Meghan este o mamă grozavă. Este foarte preocupată să aibe grijă de el, iar amândoi încearcă să-și trăiască viața ca niște părinți normali”, a povestit o cunoștință a cuplului britanic.

Au terminat-o cu Marea Britanie?

O sursă a declarat pentru Acess Hollywood că cei doi au încheiat legăturile cu Marea Britanie și sunt foarte mulțumiți de faptul că viața lor nu mai este una publică.

„Mulți oameni iau acest lucru ca un semn că aceștia au terminat-o cu Marea Britanie. De fapt, aceștia chiar au făcut-o în persoană, în ianuarie, atunci când au petrecut câteva zile în UK, după mutarea în Canada. Acum, aceștia nu mai au obligația să spună lumii unde se duc sau ce au de gând să facă”, a povestit sursa.

Deși renunțarea la titlurile regale a stârnit controverse, atât în Marea Britanie cât și în toată Europa, decizia celor doi a fost una radicală. De asemenea, aceștia nu au pornit chiar de la zero în noua lor viață. Prințul Charles, tatăl lui Harry  s-a oferit să îi sprijine nu doar moral, cât și financiar pe ducii de Sussex în perioada lor de tranziție.

Regina Elisabeta a înțeles

Deși la început Regina Elisabeta nu a fost încântată de decizia celor doi, într-un final aceasta a înțeles situația și a ales să le respecte decizia, ba mai mult a felicitat-o pe Meghan.

„După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, mă bucur că împreună am găsit o cale constructivă şi de susţinere pentru nepotul meu şi familia sa. Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membri foarte iubiţi ai familiei mele. Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat pentru că s-au aflat în centrul atenţiei în ultimii doi ani şi le susţin dorinţa pentru o viaţă mai independentă. Vreau să le mulţumesc pentru toată munca lor dedicată, în această ţară, în Commonwealth şi nu numai, şi sunt deosebit de mândră de modul în care Meghan a devenit atât de repede unul dintre membrii familiei. Întreaga mea familie speră că acordul de astăzi le va permite să înceapă să-şi construiască o viaţă nouă fericită şi paşnică”, a declarat Regina Elisabeta, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.