Fotografia care a înfuriat-o pe Meghan Markle. Acum s-a aflat

Când prințul Harry a decis să participe la un meci de polo de caritate, luna trecută, soția sa, Meghan Markle, a rămas acasă, alături de cei doi copii, Archie și Lilibet.

Dar după ce Aspen Polo Club a publicat pe Instagram o imagine cu Harry și echipa sa victorioasă, ducesa de Sussex „a regretat că a luat decizia de a rămâne acasă”. Cel puțin așa susțin surse apropiate cuplului Harry-Meghan. Supărarea ducesei de Sussex ar fi pornit tocmai de la poza respectivă.

”Meghan a devenit surescitată”

Harry, în vârstă de 36 de ani, a apărut lângă Riley Ganzi, o tânără și fermecătoare jucătoare de polo, în vârstă de 24 de ani. Împreună cu fratele ei, Grant, Riley a jucat polo cu ducele de Sussex în turneul din 19 august, relatează Newidea.

”Meghan a devenit surescitată imediat ce a observat-o pe Riley, care este talentată, superbă și foarte amuzantă”, a declarat sursa.

„A aflat apoi că părinții lui Riley sunt persoane influente din lumea polo-ului și sunt apropiați ai prințului Charles”, a mai spus sursa citată. Aceasta a adăugat că Riley este exact genul de femeie care i-ar fi atras atenția lui Harry pe vremea când era burlac.

La evenimentul caritabil, ducele de Sussex și-a făcut prima sa apariție publică de la nașterea fiicei sale, Lilibet Diana, în luna iunie. Evenimentul a adunat 3,5 milioane de dolari, pentru ajutarea copiilor vulnerabili din Africa de Sud, afectați de sărăcie extremă și epidemia de HIV / SIDA.

Sursa foto: Dreamstime