Umilință totală pentru prințul Harry! A spus-o chiar o celebră realizatoare TV

Katie Couric, o celebră realizatoare TV care a avut emisiuni la posturile NBC şi CBS, a scris că l-a întâlnit pe prinţul Harry la un meci de polo pe iarbă, în Brazilia.

Potrivit celor scrise, jurnalista a simţit un miros foarte intens de alcool şi de tutun, care părea că-i iese prințului prin toţi porii, transmite newsweek.com

Amintim că jurnalista l-a intervievat pe Prinţul Harry în Brazilia în anul 2012, când acesta avea doar 28 de ani. Totodată, era acelaşi an în care Harry a fost implicat în infamul scandal din Las Vegas, atunci când acesta a fost fotografiat complet gol, la o partidă de biliard pe dezbrăcate.

Prințul Harry a fost lovit! Momente teribile pentru soțul lui Meghan Markle

Mike Tindall, nepotul prin alianţă al reginei Elisabeta a II-a, a vorbit marţi  în cadrul unui eveniment din Londra despre celebrarea câştigării Cupei Mondiale la Rugby în 2003 alături de prinţul Harry şi coechipierul său Iain Balshaw, conform informațiilor transmise de insider.com

Acesta a povestit că împreună cu Balshaw s-au gândit că ar fi amuzant să „arunce câteva lovituri în direcţia lui Harry” pentru a vedea cât de rapid va reacţiona echipa sa de securitate. Tindall a spus că au durat doar câteva secunde până când bodyguarzii prințului Harry i-au pus la pământ.

Totodată, Harry a spus și în luna martie, în timpul interviului său cu Oprah Winfrey, că securitatea regală a lui și a lui Markle a fost retrasă în 2020 din cauza „schimbării statutului” lor de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii. Tindall pare să fi păstrat o relație strânsă cu ducele și ducesa de Sussex.

Amintim că Tindall este un fost jucător profesionist de rugby care s-a căsătorit cu Harry Zara Tindall, verisoara prințului Harry. Acesta apărut la diferite evenimente publice și private ale familiei regale alături de Harry de-a lungul anilor.

Sursă foto: Dreamstime