Nepotul reginei Elisabeta a II-a, jucător profesionist de rugby, l-a lovit din plin pe prințul Harry

Mike Tindall a vorbit marţi  în cadrul unui eveniment din Londra despre celebrarea câştigării Cupei Mondiale la Rugby în 2003 alături de prinţul Harry şi coechipierul său Iain Balshaw, conform informațiilor transmise de insider.com

Acesta a povestit că împreună cu Balshaw s-au gândit că ar fi amuzant să „arunce câteva lovituri în direcţia lui Harry” pentru a vedea cât de rapid va reacţiona echipa sa de securitate. Tindall a spus că au durat doar câteva secunde până când bodyguarzii prințului Harry i-au pus la pământ.

Totodată, Harry a spus și în luna martie, în timpul interviului său cu Oprah Winfrey, că securitatea regală a lui și a lui Markle a fost retrasă în 2020 din cauza „schimbării statutului” lor de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii.  Tindall pare să fi păstrat o relație strânsă cu ducele și ducesa de Sussex.

Amintim că Tindall este un fost jucător profesionist de rugby care s-a căsătorit cu Harry Zara Tindall, verisoara prințului Harry. Acesta apărut la diferite evenimente publice și private ale familiei regale alături de Harry de-a lungul anilor.

Gest neașteptat pentru prințul Harry

Amintim că, în ciuda declarațiilor dure făcute de Harry și alimentate de Meghan Markle, cuplul regal reprezentat de Kate și William au reacționat în ciuda tuturor așteptărilor. Mai exact, organizația caritabilă a ducelui de Sussex pentru foștii militari răniți s-a bucurat de cel mai bun an din toate timpurile. Totul s-a datorat, însă, implicării totale a prințului William și a lui Kate Middleton.

Potrivit Daily Mail, Fundația Invictus Games a primit o subvenție de peste 500.000 de lire sterline de la Fundația Regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge. Fundația a fost înființată de fostul soldat Harry în anul 2014.  Suma uriașă de 560.984 lire oferită de Kate și William a însemnat că Invictus s-ar putea lăuda cu un venit de 1,77 milioane lire anul trecut în conturile nou publicate. Este un salt uriaș față de 2019, când venitul său a fost de 1,06 milioane de lire sterline.

Sursă foto: Dreamstime