PRO TV a încasat o nouă lovitură din partea concurenţei. Emisiunea La Măruţă nu a avut nicio şansă în faţa producţiilor de la Antena 1 şi Kanal D. Cifrele de audienţă spun totul.

Umilinţă totală pentru Măruţă

Cătălin Măruţă nu mai face faţă concurenţei. Antena 1 şi Kanal D au fost din nou peste emisiunea celor de la PRO TV, La Măruţă, vineri după-amiază, la nivel naţional. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, PRO TV cu La Măruţă a terminat abia pe locul al treilea.

La ora 15.00, a început pe PRO TV emisiunea la Măruţă. Pe primul slot de audienţă al orei, PRO TV a fost abia pe locul al treilea. Lider de audienţă a fost emisiunea Antenei 1, Mireasa, iar pe locul secund Teu Show şi cei de la Kanal D.

Următoarele două sloturi de audienţă au reprezentat şi cea mai bună poziţionare a zilei pentru Măruţă. Pe primul a fost la egalitate cu Mireasa de la Antena 1, 2,9. Al doilea slot de audienţă a avut cifra 3 pentru Măruţă, dar Antena 1 a fost lider. Ultimul sfert al orei a coborât din nou PRO TV sub Antena 1 şi Kanal D.

Probleme pentru Măruţă şi în a doua oră de emisiune

Au fost probleme cu audienţele pentru Cătălin Măruţă şi în a doua oră de emisiune. La Antena 1 a început Observatorul, iar Teo a avut, la rândul ei a doua oră de emisiune. Pe primele două sloturi ale orei 16.00 Observatorul a fost lider, iar Teo pe locul 2. PRO TV a prins abia locul al treilea cu Măruţă.

Audienţa lui Cătălin Măruţă din ultima jumătate de oră a emisiunii a plasat PRO TV ul tot pe locul 3 la nivel naţional. Ultimele două sloturi ale orei 16 au fost împărţite de către Kanal D şi Antena 1, cu emisiunea lui TEO şi Observatorul.