Cătălin Măruţă l-a avut drept invitat pe canapeaua sa pe colegul său de trust Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii Meteo de la PRO TV.

Cei doi au comentat mai multe subiecte de actualitate, însă Măruţă a rămas cu gura căscată când Florin Busuioc l-a jignit!

Din fericire, totul a fost în spirit de glumă între cei doi, iar Măruţă nu a părut deranjat de replica neaşteptată a colegului său de la PRO TV.

Busu l-a pus la punct pe colegul său de la PRO: Blondă eşti, măi Cătăline!

Subiectul dezbătut de cei doi era unul devenit celebru în ultimele zile în presă: şase suporteri francezi au vrut să meargă în tribunele meciului Ungaria – Franţa de la EURO 2020, însă au ajuns la Bucureşti, în loc de Budapesta. “E ca în filmele cu proști, ca la camera ascunsă”, au povestit francezii.

Busuioc: Cum, tu, ca operator, să faci o asemenea greşeală? E o aberaţie, dar asta arata un lucru, că românii au cunoştinte serioase despre aceste oraşe ale Europei. Şi iată că aceşti francezi ar trebui să se mai pregăteasca!

Măruţă: Busu, cum e corect: Iran sau Irak?

Busuioc: Bă, da’ blondă eşti, măi Cătăline!

Un alt subiect de actualitate comentat de către Florin Busuioc a fost cel al urşilor, care sunt văzuţi tot mai des în zonele locuite de oameni.

“Mi se pare îngrijorătoare asta cu urşii care intră peste tot, nu e prea normal, dar e tot vina noastră. Aţi distrus arealul în care trăiesc urşii! E vai de capul nostru, zob suntem!”, a declarat prezentantorul cu amărăciune.

Care a fost povestea suporterilor francezi care au încurcat Budapesta cu Bucureştiul?

Marţi, presa din România scria despre cei şase suporteri francezi care, în loc să ajungă la Budapeste pentru meciul Ungaria – Franţa din grupele EURO 2020, s-au trezit la Bucureşti.

Ei au spus că nu şi-au dat seama cum s-a produs totul, dacă a fost vina agenţiei de turism sau dacă s-au urcat ei într-un avion greşit.

“Suntem francezi, am ajuns din greșeală aici. E tot mai clar că n-am ajuns unde trebuie. Trebuia să ajungem la Budapesta, pentru meciul Ungaria – Franța. Parcă suntem în filmele “Singur Acasă”. “Pierdut în București”. Încercăm să vedem unde s-a produs greșeala. La agenția de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat în alt avion”, a spus unul dintre francezi, potrivit Jurnalul.ro.

Suporterii au contactat agenţia de turism, însă aceasta a dat vina pe ei: “Au dat vina pe noi, că nu știm care-i diferența dintre București și Budapesta. Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să dea trei aici și trei pentru Budapesta. E ca în filmele cu proști, ca la camera ascunsă.”

“De unde să știm? E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Sincer să fiu, pentru mine nu exista diferență între București și Budapesta. Trebuie să învățăm mai multe despre Europa”, a recunoscut unul dintre fanii ghinionişti.

Sursă foto: YouTube, Cătălin Măruță