”Cel mai de succes proiect implementat de Axis în anul 2020 este un proiect realizat în zona de Smart City”, ne spune Marius Potorac-Roman. ”Vorbim despre unul din marile centre urbane din vestul țării, cu mare potențial de dezvoltare în viitor și care reușește în fiecare an să atragă atât investitori, cât și resurse umane specializate în zona de tehnologie. Axis nu măsoară succesul proiectelor în numere, ci în impactul pe care reușim să-l aducem clienților noștri, fie că vorbim de mediul privat, guvernamental sau autorități locale.

În acest proiect obiectivul nostru a fost acela de a ajuta autoritățile locale să prevină abateri de la ordinea publică și de a optimiza timpii de intervenție în cazul unor evenimente ce ar putea deveni o amenințare la securitatea cetățenilor”, precizează Marius pentru Capital.

Axis Communications are la nivel global un model de business indirect.

”Asta presupune o colaborare foarte strânsă cu partenerii noștri, companii locale, care reușesc cu experiența lor să construiască soluții complete cu ajutorul tehnologiilor noastre”, ne-a declarat Key Account Manager-ul Axis Communications care știe ce e important și pentru acest an:

”Pentru 2021 ne dorim să rămânem același furnizor de încredere pentru partenerii noștri, să finalizăm cu succes proiectele începute și să abordăm noi proiecte/clienți. România se află într-o perioadă de dezvoltare accelerată, cu multe proiecte de infrastructură și ne dorim să aducem tehnologia noastră în cât mai multe dintre acestea, fie că vorbim despre Aeroporturi, Autostrăzi sau Infrastructură critică”.

 

”Cred că în contextul actual, siguranța cetățenilor ar trebui să fie prioritatea numărul unu pe agenda autorităților locale”,

Marius Potorac-Roman, Key Account Manager Axis Communications