Fostul Premier Victor Ponta a postat pe internet, în seara de Ajun, o fotografie alături de cel mai nou membru al familiei sale.

Este vorba de Maria, o fetiță de 6 ani pe care familia Ponta s-a hotărât recent să o înfieze.

”Sărbători Fericite!”

Fotografia, în care Victor Ponta apare alături de Maria, dar și de fetița mai mare a familiei și de Daciana, soția sa, este făcută în fața unui brad împodobit, fiind însoțită de mesajul: ”Sărbători Fericite!”

Cu doar două săptămâni în urmă, la doar câteva ore după ce Victor Ponta a vorbit public, destul de subtil, despre lucrul înfierea Mariei, Daciana Ponta, fostă Sârbu, a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care pot fi văzute cele două fiice ale lor, Irina, de 12 ani, şi micuţa Maria, în vârstă de 6 ani.

”Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil”, scria Daciana Sârbu, pe pagina de Instagram.

”Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”

Secretul lui Victor Ponta a fost dezvăluit în premieră de jurnalista Denise Rifai.

”Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebări, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o în această seară, legat de faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții, până acum.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”, a scris Denise Rifai pe Facebook, la începutul lunii decembrie.