Traian Băsescu a mers la emisiunea lui Radu Banciu, „Football All Inclusive”, de la Look Plus, iar discuţia dintre cei doi a avut multe momente relaxate, diferite de stilul clasic în care vedem, de obicei, politicienii în talk-show-uri. Fostul preşedinte a oferit mai multe momente spumoase şi chiar a dezvăluit care este whisky-ul său preferat.

„Vă așteaptă o sticlă cu apă pe masă, cel puțin pentru început”, i-a spus Radu Banciu lui Băsescu, când acesta a intrat în studio. „Este pentru prima dată după mulți ani când vin într-o emisiune mai relaxată”, i-a răspuns, râzând, fostul preşedinte.

Băutura preferată a lui Băsescu

Traian Băsescu a dezvăluit şi ce fel de whisky îi place, întrebat fiind ce alege intre cel irlandez și scoțian, dar şi cine l-a învăţat un secret legat de această băutură.

„Un whisky scoțian la sfârșit, niciodată înainte de a merge la emisiune. Cu multă gheaţă, foarte, foarte multă gheaţă. Asta am învăţat de la primul meu comandant”, a explicat Băsescu, potrivit romaniatv.net.

Nu este pentru prima oară când Traian Băsescu vorbeşte despre licoarea sa preferată. Invitat într-o ediţie a Cronicii Cârcotaşilor, fostul preşedinte a dezvăluit care este diferenţa între a bea inteligent whisky şi a bea „ca prostul”. Imaginile pot fi revăzute mai jos.