Marcel Ciolacu crede că moțiunea de cenzură va trece: Începe să se strângă lațul

Marcel Ciolacu a declarat marți că moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu are șanse mari să treacă, mai ales după evenimentele de la moțiunea simplă care l-a vizat pe ministrul Cristian Ghinea. El a subliniat că a avut întâlniri cu partenerii sociali și așteaptă modificările pe care aceștia le doresc.

”Știți cum spun românii: începe să se strângă lațul! Am discutat cu alți parlamentari care nu sunt din PSD pentru a vota această moțiune. Am avut întâlniri cu partenerii sociali, așteptăm modificările pe care le doresc. Încercăm să creionăm o viață politică cu rădăcini în societatea românească. Trebuie să avem credibilitate și încredere.”, spune Marcel Ciolacu.

Moțiunea trebuie explicată clar

Liderul PSD a mai spus că moțiunea de cenzură trebuie explicată clar deoarece nu este un simplu vot. El a mai spus că, după moțiunea simplă, au crescut șansele și încrederea politicienilor are nu se află la putere.

”Moțiunea trebuie explicată foarte clar. Nu este un simplu vot. După această moțiune simplă au crescut șansele și încrederea politicienilor care nu sunt din arcul guvernamental că poate să treacă moțiunea după numai 7 luni de la alegeri.

Există posibilitatea unui guvern minoritar, există posibilitatea alegerilor anticipate.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.