”Președintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost și corupt rămâne. De asta trebuie să plece!

Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opozitie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege.”, și-a început mesajul președintele interimar la Partidului Social Democrat.

Legea este aberantă

Marcel Ciolacu este de părere că legea înaintată de către Guvernul Orban este una aberantă care va transforma țara în dictatura pilelor numite în funcții publice.

”O lege proastă, aberantă, care tranforma România în dictatura pilelor numite în funcții publice. O lege care nu respecta drepturile cetățenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcționari parașutați de PNL în funcții pentru care nu au nicio calitate.

Guvernul – 2 săptămâni pentru o aberație (25 iunie – 6 iulie).
Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabilă, realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici și pacienți.

Deci, cine a tras de timp ”săptămâni”, domnule Iohannis?!”, a mai scris Ciolacu.

”Parlamentul a corectat mizeria trimisă de Guvern”

Liderul PSD a mai notat că Parlamentul a corectat legea trimisă de Executiv într-un timp foarte scurt. Mai mult decât atât, acesta a mai notat că Iohannis este penibil atunci când invocă la nesfârșit PSD.

”Parlamentul a corectat, cât a putut în acest timp foarte scurt, mizeria trimisă de Guvern! Să invoci la nesfârșit laitmotivul PSD e cel puțin penibil, domnule președinte! Dar să și minți pentru un guvern prost și corupt, e de-a dreptul scandalos.

Tot PSD e de vină că Orban nu suflă o vorbă despre organizarea alegerilor în condiții de siguranță? Sau despre deschiderea școlilor?! Știu, da, mai e o lună și jumătate, e prea devreme pentru Orban….”, a conchis Marcel Ciolacu.

Sursa foto: INQUAM/Ilona Andrei