Marcel Ciolacu amenință cu represalii: ”Clotilde Armand – culmea nesimțirii!”. PSD anunță că va contesta prin toate mijloacele prelungirea stării de alertă sanitară la Sectorul 1.

Social-democrații îl acuză pe Prefectul Capitalei că are un aranjament cu Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu amenință cu represalii. Ce pune PSD la cale

Președintele PSD este revoltat de decizia primarului Clotilde Armand de a cere prelungirea stării de alertă sanitară din Sectorul 1.

”Doamna Clotilde creeaza un colaps in Sectorul 1. Ne trezim cu șobolani, nu respectă un contract, ea singură își creează o stare de alertă. Unde mai este legea în România și cum mai este ea aplicată?

Culmea nesimțirii ca din concediu să ceri stare de alertă.

Mâine dimineață am întâlnire cu juriștii partidului. Facem plângere penală și domnului prefect să vedem cu drept, în ce calitate, a dat stare de alertă, stare de alertă provocată de primarul Clotilde Armand.

Deci ea țipă că se luptă cu mafia, ea face contracte după bunul plac, stă în mormane de gunoi în cel mai bogat sector, iar tu, prefect te apuci să dai stare de alertă. Pe ce bază?! Ce este asta? Cumva un aranjament?”, a declarat Marcel Ciolacu duminică seară la România Tv.

Încă nu au fost ridicate toate gunoaiele din Sectorul 1

Reamintim că primarul Clotilde Armand cere din concediu prelungirea stării de alertă sanitară din sectorul 1 cu 15 zile. Edilul spune că este nevoie în continuare de stare de alerta pentru ca nu au fost ridicate toate gunoaiele din sector.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1 a aprobat, duminică, prelungirea stării de alertă pe raza sectorului, iar decizia urmează să fie luată luni de prefectul Capitalei.

”Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1. Acesta a aprobat prelungirea (…) pe raza UAT Sectorul 1 cu 20 voturi pentru din 27.

Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă a Sectorului 1 a fost trimisă astăzi Prefectului Municipiului Bucureşti care urmează să ia o decizie”, transmite biroul de presă al Primăriei Sectorului 1.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.