Clotilde Armand nu mai are nicio șansă! Se strâng semnături împotriva primarului Sectorului 1

Aflat în emisiunea ”Punctul culminant”, Marcel Ciolacu a declarat că Partidul Social Democrat (PSD) va strânge numărul de semnături necesare pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1 al Capitalei.

În acelați timp, Mircea Diaconul, care se afla și el în studioul România TV, a declarat că a semnat pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 și-a luat concediu

Problemele din Sectorul 1 al Capitalei nu au fost rezolvate, însă Clotilde Armand și-a luat concediu. Social-democratul Florin Manole a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu cererea de concediu a primarului Sectorului 1.

Alături de poză, acesta a lasat și un text în care spune ”Avem o situație dificilă, să ne luăm concediu. Starea de alertă este o situație de excepție, o sumă de măsuri care se instituie când există un pericol, o calamitate, o serie de riscuri pentru viața comunității. A considerat Clotilde Armand că așa stau lucrurile în sectorul 1.
Sigur că într-o așa situație excepțională ceri funcționarilor pe care îi conduci să stea pe baricade, „să asigure permanența de la domiciliu și la nevoie de la locul de muncă”.
Apoi îți iei concediu.”.

”Asta e realitatea administrației locale din Sectorul 1. Armand a plecat în vacanță după ce i-a legat de glie pe toți ceilalți. Vor spune unii că și primarii au dreptul la concediu. Da, au, au și generalii de armată dreptul la concediu, dar nu când se dă alarma, ci după ce se termină războiul.

Evident, comparația este exagerată, Armand nu e general, e cel mai slab primar din curtea școlii, lipsită de competențe administrative și complet iresponsabilă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: INQUAM Photos, Raul Stef