După ce în spaţiul public au apărut noi imagini cu primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, în contextul scandalului legat de o posibilă fraudă la alegerile în care aceasta l-a învins pe Daniel Tudorache (PSD), preşedintele social-democraţilor a atacat-o dur pe Armand.

Liderul PSD: Frauda de la Sectorul 1, o problemă a democraţiei româneşti

Marcel Ciolacu spune că edilul Sectorului 1 trebuie să-şi prezinte demisia, iar apoi să ajungă pe mâna procurorilor. “Asta nu mai e o problemă a Sectorului 1, ci a democrației românești!”, a scris, vineri seara, liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu spune că, în cazul în care nu se va interveni instituţional în acest caz, Partidul Social Democrat va folosi toate mijloacele politice pe care le are la dispoziție pentru a obţine dreptatea. Preşedintele PSD îi îndeamnă pe toţi politicienii, indiferent de partid, să ia atitudine, şi promite că vor fi strânse toate semnăturile necesare pentru a o demite pe Clotilde Armand, dacă aceasta nu va demisiona singură.

Mesajul integral al lui Marcel Ciolacu

“Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!!

Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățenii. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei