Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, luni, ca alegerile pentru conducerea PSD Arad să fie organizate din nou.

Întrebat dacă a dizolvat conducerea proaspăt aleasă de la PSD Arad, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a spus că alegerile vor fi organizate din nou de către liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, potrivit Agerpres.

„I-am explicat colegului meu, Doru Căprar, că este liber să candideze din nou, conform statutului, în litera statutului. Domnul Nistor de la Hunedoara va organiza alegeri cu statutul în mână, cu exact oamenii care au dreptul să voteze în acea conferinţă extraordinară şi cred că lucrurile au intrat într-un făgaş normal. Pe urmă, nu am nicio problemă ca domnul Căprar ca şi delegat la congres să susţină pe cine doreşte dânsul (la preşedinţia PSD – n.r.)”, a spus Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Marcel Ciolacu intervine pe scena politică din Arad

Ciolacu a mai spus că intenţionează să meargă la conferinţa de alegeri de la Arad şi la cea de la Satu Mare, unde a fost balotaj.

Deputatul Dorel Căprar a fost ales, vineri, preşedinte al PSD Arad. Conferinţa extraordinară a avut loc, deşi conducerea partidului a cerut amânarea ei.