Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu i-a invitat pe moldoveni să se prezinte la vot în această duminică. Potrivit acesteia, se duce o luptă grea de ani de zile cu ”hoția din țară” și este nevoie ca cetățenii să meargă până la capăt.

În acest context, liderul R. Moldova le recomandă cetățenilor să se prezinte la vot pentru a nu permite politicienilor corupți să controleze următorul Parlament.

Totodată, Maia Sandu a mai adăugat că fiecare vot are un rol important pentru ordine și dreptate în întreaga țară, motiv pentru care drumul cetățenilor de duminică trebuie să se oprească și pe la secțiile de votare.

„Maia Sandu

Dragi cetățeni,

Noi, împreună, luptăm împotriva hoției de mulți ani. Am mers cale lungă și grea până aici. E datoria noastră să mergem până la capăt și să scoatem țara din strânsoarea hoților. Duminică, trebuie să ieșim la vot ca să nu le permitem corupților să controleze următorul Parlament.

Maia Sandu îi invită pe moldoveni la vot

Fiecare vot e important în această luptă a noastră pentru ordine, bunăstare și dreptate. Stimați concetățeni, avem șansa să scăpăm de hoți și să alegem o guvernare integră și bună.

Duminică, pe 11 iulie, pe lângă celelalte drumuri pe care le veți face – la biserică, la rude, la meci, vă rog să pășiți cu responsabilitate și încredere pe un drum important – drumul către secția de vot. Drumul spre viitorul nostru prosper. Ieșiți la vot pe 11 iulie!”, se arată în mesajul transmis de Maia Sandu.

De menționat este faptul că, față de alegerile prezidențiale din toamna anului trecut, de această dată, vor exista cu 11 secții de votare mai mult pentru ca cetățenii din diaspora să poată vota.

Amintim fatpul că o bună parte din populația Republicii Moldova este peste ocean, dar și în alte zone de pe glob.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea