Dezbateri aprinse în Republica Moldova! A părăsit studioul în mijlocul dezbaterilor: Cu hoții și corupții nu avem ce discuta (VIDEO)

Având în vedere că în curând vor fi alegerile parlamentare anticipate în Republica Moldova, au loc mai multe dezbateri la televiziunile de peste Prut. De această dată, la dezbaterile televizate au participat vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, omul de afaceri Veaceslav Platon, liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, și Ștefan Gligor, de la Partidul Schimbarea.

Ce a supărat-o pe Olesea Stamate

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, a decis să părăsească studioul în care se ținea dezbaterea, spunând că partidul pe care îl conduce nu are ce discuta cu hoții și corupții.

„Cu hoții și corupții nu avem ce discuta”, a spus reprezentanta PAS, hotărâtă să plece din studio.

Mai mult decât atât, aceasta a precizat că persoanele corupte și hoții trebuie să stea în închisoare și ca bunurile pe care aceștia le-au furat să se întoarcă la stat.

„Din păcate, corupții și hoții vin în studiouri de televiziune, când de fapt locul lor este la pușcărie. Oameni buni, PAS nu are ce discuta cu hoții. Locul lor e după gratii, iar bunurile furate trebuie întoarse statului”, a spus Olesea Stamate.

Amintim că la dezbateri a participat și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Acesta l-a reprezentat pe candidatul independent la alegerile parlamentare anticipate Veaceslav Valico, notează newsin.md.

Alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova vor avea loc pe 11 iulie

Olesea Stamate i-a îndemnat pe moldoveni să meargă la vot pe data de 11 iulie.

”Oameni buni, vă îndemn pe 11 iulie să votați echipa PAS, să aducem țării o majoritate parlamentară care va munci pentru oameni – care va crea locuri de muncă, va da pensii mai mari, va face astfel, încât să ne mândrim de țara noastră. Nu le dați voie unor corupți să ne fure viitorul! Duminică ieșim cu toții la vot și votăm echipa PAS”, spune aceasta.

 

Sursă foto: Dreamstime