Violeta Alexandru continuă cu dorința sa de reorganizare a ANOFM. Aceasta a ținut să mulțumească, într-o postare pe Facebook companiilor de recrutare care au venit luni la minister cu „idei pertinente și dorință de a pune umărul”.

 

Schimbările pe care le văd necesare la un ANOFM găsit de mine neadaptat vremurilor îmi cam aduc nopți albe. Dar merită. Lucrurile trainice nu se pot face fără muncă serioasă. Se schimbă în bine lucrurile și în România.

Mulțumesc companiilor de recrutare care au venit, astăzi, în mod voluntar, cu idei pertinente și dorință de a pune umărul. Așa se schimbă lucrurile. Cu fiecare dintre noi, cu oameni cărora le pasă.

În România cei care vor și pot să muncească trebuie sprijiniți în mod pro-activ să își găsească un loc de muncă potrivit. Companiile trebuie să găsească în ANOFM un partener capabil să le înțeleagă nevoile, un loc în care birocrația nu bate eficiența. De aceea cred că schimbarea pe care o am în vedere trebuie să plece de la nevoile celor pentru care ANOFM există.

Am deja noi idei pentru a le discuta mâine. Se pot face lucruri bune. Ajung eu la rezultate și aici.

#ANOFMorganizatregional
#lamunca”, a scris ministrul pe pagina sa de facebook.